Tel: 0346-130 27
tel: +46 (0)346-130 27

KLICKA PÅ EN AKTIVITET: så kan du läsa mer om var den finns

Endagsresor

Kortare bussresor med mycket innehåll och många fina upplevelser. Oftast ingår både mat och entréer så det är bara att sätta sig ner och njuta!

Mer info

cruise

Flerdagsresor

Vi har flera resor att välja mellan. Vilken resa passar dig bäst? Blir det en shoppingresa till Tyskland kanske? Eller varför inte överraska din partner med en härlig kryssning i Stockholms skärgård?

Mer info

teater

Konsert & Teater

Vi har teater & konsertresor som blir ett minne för livet. Kom in på och se vilken av era drömmars konsertresor som erbjuds just nu!

Mer info

julmarknad

Julmarknad

Åk med oss till stämningsfull julmarknad i norra Tyskland. Vi åker till gemytliga städer där man får uppleva glittrande ljus, vackert juldekorerade gator och torg – man smittas av stämningen.

Mer info

Skiresor

Skidresor

Till dig som älskar skidåkning har vi några nyheter som vi tror att du kommer att gilla. I vinter utökar vi vårt utbud av skidresor, vilket betyder att du får välja mellan ännu fler skidorter och hotell.

Mer info

Bordershop

Bordershop

Förena nytta med nöje och ta en bussresa till bordershop i Tyskland via Rödby – Puttgarden. Varuhuset rymmer hela 4 våningar och här finner ni ett mäkta stort utbud av bland annat dryck och godis till mycket förmånliga priser!

Mer info

Back to Top

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress
MENU