Skip to main content

Bremer Freimarkt Oktoberfest

Ta chansen och följ med till en av Tysklands största och äldsta folkfester, Freimarkt i Bremen som varje år besöks av cirka fyra miljoner människor. De sista två veckorna i oktober varje år blir centrala Bremen en stor marknadsplats och 2019 är det 984:e gången denna marknad går av stapeln.

Festplatsen är cirka 100 000 m² stor och där finns fler än 300 attraktioner. Bland annat flera öltält, som säljer öl från hela Tyskland, stånd där man säljer korv, grillad kyckling och lite annat smått och gott.

Oktoberfesten som egentligen heter "Bremer Freimarkt" är Tysklands äldsta och största folkfest, hela Bremen är i feststämning! Här firas med öltält, tivoli och nöjen. Här väntas 3,5 miljoner besökare under de 17 dagar som festen pågår. Vi bor centralt på trevliga Swissôtel Bremen med ca 10 minuters gångväg till Freimarkt. 

Sök resa

Resebeskrivning

Resan startar från hemorten på fredagmorgonen och går via Helsingborg-Helsingör och Rödby-Puttgarten ner till Bremen, där vi checkar in på Swissôtel.

Tiden i Bremen är helt fri för egna aktiviteter. 

Tredje dagen lämnar vi Bremen efter frukost och innan vi kör ombord på färjan i Puttgarden, görs uppehåll vid något köpcenter för shopping.

Bra att veta.

Vill ni ha plats i Öltälten rekommenderar vi att ni bokar bord.

www.bayernfesthalle.de  eller www.hansezelt.de

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
18/10BussSwiss Hôtel BremenMer än 82 995:-BokaMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg