Skip to main content

Crossroads 24 oktober 2020

CROSSROADS - SYMPHONIC ROCK IN CONCERT

Fyra av landets mest omtyckta musikalartister Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis ger i höst fyra konserter ihop i en unik föreställning. CROSSROADS tar oss genom rockhistorien men får den ändå att låta som ny, upplev de mest älskade rocklåtarna i en helt ny kostym. På turnén framförs låtar av bland andra Metallica, Queen och The Rolling Stones med komp av Stockholm Concert Orchestra. Turnén når Linköping, Göteborg, Malmö och Stockholm.

“Crossroads är en dröm som går i uppfyllelse. Jag har alltid älskat att sjunga rock, allt från brittiska Queen, Deep Purple och Led Zeppelin till amerikansk rock som Aerosmith, Meat Loaf och Guns’n Roses. Detta blir första gången jag får chansen att göra det tillsammans med stor symfoniorkester. Jag längtar.“                                                                                      PETER JOHANSSON

Sök resa

Resebeskrivning

Vi tar er i en av våra bekväma bussar till Malmö på dagen för att kunna strosa på stan. Vi åker i god tid ut till Malmö Arena innan föreställningen börjar! Efter föreställningen står bussen redo för avfärd hemåt.

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg