Skip to main content

En värsting till syster

Musikalsuccén från Broadway och West End har intagit China Teatern i Stockholm!

Nu är äntligen feelgood musikalen En värsting till syster i Sverige. Det är en gudomligt rapp, rolig och musikalisk komedi, baserad på den storsäljande filmen Sister Act från 1992 med Whoopi Goldberg i huvudrollen.

En värsting till syster nominerades i USA till fem Tony Awards bland annat för ”Bästa Musikal” och naturligtvis ”Bästa Musik”. För den medryckande musiken står nämligen kompositören Alan Menken, flerfaldig Oscarsvinnare och känd som mannen bakom många av Disneys största hits. I denna svängiga klostermusikal har Menken skapat ett radband av hits som spänner från 70-tals disco i Barry White anda till perfekt finstämda ballader. Självfallet innehåller också musikalen en rejäl dos klappvänlig power gospel. Föreställningen En värsting till syster bevisar än en gång att sjungande nunnor definitivt hör hemma på de stora musikalscenerna.

Sök resa

Resebeskrivning

Vi lämnar hemorten tidig morgon och åker mot huvudstaden. På vägen tar vi ett längre stopp för lunch innan vi tar sista etappen mot målet. Vi beräknar vara framme i Stockholm på seneftermiddagen.

Hotellet heter Scandic Grand Central och har ett fantastiskt läge mitt i Stockholms stadskärna. Nära till shoppingområden, kultur, nöjen och restauranger. Populära attraktioner såsom Gamla stan, Operan, Stadshuset och Stockholms slott ligger alla i närheten. Vistelsen är fri för egna upptåg!

Musikalen "En värsting till syster" ser ni på China Teatern på fredagskvällen som ligger en promenad på ca 20 min bort från vårt hotell. Föreställningen är 2 tim och 50 min inkl. paus. 

På söndag förmiddag efter frukost checkar vi ut från våra rum och bussen vänder hemåt igen!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
27/3BussScandic Grand CentralMer än 82 595:-BokaMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg