Skip to main content

Florida & Oasis of the Seas med CocoCay, 12dgr

En klassisk resa där vi bor i trevliga Lauderdale by the Seas några dagar innan kryssningen. Vårt hotell ligger precis på stranden med gångavstånd till många mysiga restauranger, caféer & små butiker. Efter dessa avkopplande eller fartfyllda dagar – du väljer själv – skall vi kryssa med det spektakulära, helt nyrenoverade fartyget Oasis of the Seas. Här finns allt från rutschkanor till robotbarer, mysiga lugna Central park med levande växter & träd till Broadwaymusikal samt fantastiska matupplevelser. Dessutom väldigt trevliga stopp under kryssningen, St .Kitts, St Thomas & underbara Perfect day at Cococay! På Cococay finns det underbara sandstränder, stort poolområde och mat ingår på stranden – finns massor att välja på.

Svensk reseledare med under hela vistelsen i USA samt på kryssningen!
 

Sök resa

Resebeskrivning

Dag 1. 12/11 2020 Flyg Göteborg–Miami
Flygresa till Miami. Vi flyger från Landvetter och vid ankomsten väntar buss som tar oss till vårt hotell Hotellet Ocen Sky ligger utmärkt med massor av restauranger & sevärdheter i närheten av hotellet. Hotellet har trevlig poolområde, ligger på stranden och har restaurang.

Dag 2-3. 12-15/11 Fort Lauderdale
Här har vi två helt fria dagar där reseledaren tipsar om saker att hitta på. Evergladestur, shopping, restaurangbesök, kanaltur med vattentaxin eller bara koppla av på den fantastiska stranden.

Dag 4: 15/11 – Ombordstigning
Efter frukost åker vi till kryssningshamnen. Vi checkar in på Oasis of the Seas – ett av världens största kryssningsfartyg där vi skall bo i en vecka. Ett helt fantastiskt fartyg som verkligen har allt!

Alla dagar ingår helpension, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat ombord på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. På dagarna erbjuds också en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdena finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina spa-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är olika program varje kväll!
Vi äter 3-5-rätters middag gemensamt i huvudrestaurangen varje kväll, för de som vill. Annars finns det många olika restauranger att äta i.

Dag 4-12: Kryssning enligt nedan:
15/11 Fort Lauderdale 16.30
16/11 Till havs
17/11 Till havs
18/11 Basseterre (St. Kitts & Nevis) 08.00-17.00
19/11 Charlotte Amalie (St Thomas) 07.00-16.00
20/11 Till Havs
21/11 Perfect Day Cococay (Bahamas) 10.00-19.00
22/11 Fort Lauderdale

Dag 11: 22/11 Åter Florida efter kryssning
Vi kommer in tidigt till Fort Lauderdale och äter frukost innan vi kliver av.
Flyget hem mot Sverige går under eftermiddagen igen.

Dag 12: 23/11 Hemma i Sverige igen.
Vi landar på Landvetter efter en bekväm nattflygning hem.

Datum: 12/11 2020
Pris: 23.995:-
Ingår: Flyg t/r, 3 nätter på hotell med frukost, 7 nätters kryssning med helpension, dricks & avgifter,
transfer & transporter i Florida samt svensk reseledare med på plats.
Tillägg:
Utsideshytt med balkong 1250:-
Dryckespaket ombord 2515:-
Enkelhytt insides 7520:-
Flygtider: Kommer

Incheckat bagage & handbagage ingår samt måltider på Atlant-flygningarna.

Med reservation för ev. valuta- och prisjusteringar!

Denna resa genomförs genom ett samarbete med Columbusresor!

www.columbusresor.se Columbus Resor

 

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg