Intercity hotel Kiel

Alla behöver någonstans att ta igen sig på. För resenärer på besök i Kiel är IntercityHotel Kiel ett perfekt val för vila och återhämtning. IntercityHotel Kiel är välkänt för sin närhet till fantastiska restauranger och sevärdheter, och gör det enkelt att få ut mesta möjliga av Kiel.

Gästrummen har minibar, område med sittplatser och skrivbord, och IntercityHotel Kiel gör det enkelt att använda internet tack vare kostnadsfritt wifi.

Du kan även utnyttja några av de bekvämligheter som hotellet erbjuder, till exempel en reception som är öppen dygnet runt, bagageförvaring och en dagstidning. Dessutom har gäster tillgång till en bastu och en lounge under vistelsen. Det finns även parkering tillgänglig för gäster.

IntercityHotel Kiel är perfekt för turister då det ligger nära några av Kiels mest populära sevärdheter som Hauptbahnhof (0,1 km) och Rathausturm Kiel (0,9 km).

När du besöker Kiel kanske du vill prova schnitzel på någon av de närliggande restaurangerna, till exempel Kieler Brauerei, Das Wirtshaus eller Ratskeller Kiel.

Under resan får du inte glömma bort att besöka några av de populära historiska byggnaderna, till exempel U-Boot U 995 och Holstenstraße.

Oavsett om du är på en affärsresa, nöjesresa eller båda kommer IntercityHotel Kiel kommer att göra ditt besök i Kiel till en minnesvärd upplevelse.

Karta