Skip to main content

Jeppe på berget, Tjolöholms slott

Se sommarens stora musikalkomedi i den historiska miljön på Tjolöholms Slott!

Bonden Jeppe lägger hellre pengarna på brännvin och poker än på mat och såpa. Han står hellre på krogen och skroderar än han går på åkern och slår. Jeppes fru Nille sköter gården och har tröttnat på svineriet. Därför låter hon både tungan och piskan vina över sin suput till karl. Baronen och byborna gör sitt för att spela Jeppe ett spratt och iscensätter ett skådespel han sent ska glömma. Om han ens klarar sig med livet i behåll…

Jeppe på berget är en nyskriven musikal i unik lantlig miljö med två av Sveriges roligaste skådespelare i huvudrollerna, Claes Malmberg och Marianne Mörck.

Resan startar från hemorten och går direkt upp till Tjolöholm, där var och en före föreställningen har tillfälle att inta sina medhavda picknickkorgar. Föreställningen börjar kl. 15.00. Direkt efter föreställningen går bussen åter till hemorten igen.

Sök resa

Resans upplägg

Resans upplägg:

Resan startar från hemorten och går direkt upp till Tjolöholm, där var och en före föreställningen har tillfälle att inta sina medhavda picknickkorgar. Direkt efter föreställningen går bussen åter till hemorten igen.

Påstigningsplatser:

* Halmstad Arena

* Falkenberg Nygatan vid Kulturskolan

* Varberg Busstation

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg