Skip to main content

Jesus Christ Superstar - Dalhalla

Jesus Christ Superstar är, utan att överdriva, en av världens största musikalsuccéer genom tiderna.

Sedan Broadwaypremiären 1971 har den älskade rockoperan av Andrew Lloyd Weber och Tim Rice satts upp i en mängd olika utföranden på såväl scen som vita duken och setts av miljontals människor världen över.I sommar står Dalhalla värd för en stjärnspäckad konsertversion av Jesus Christ Superstar. I rollerna ser ni bl.a Peter Stormare, Linus Wahlgren, Patrik Martinsson med flera. 

Hela föreställningen kommer att framföras på originalspråket engelska.

 

Sök resa

Resebeskrivning

Torsdag:
Vi lämnar hemorten tidig torsdagsmorgon och åker mot Mora. På vägen upp gör vi två kortare stopp för att sträcka på benen och ett litet längre där det finns chans att äta lunch till självkostnadspris.

Vi beräknar vara framme i Mora på seneftermiddagen där vi checkar in på vårt hotell Mora Hotell och Spa. Vi har fri tid att disponera och kanske då passa på att besöka relaxavdelningen innan vi träffas i hotellets restaurang för att äta en tvårätters middag. Mätta och belåtna sätter vi oss i bussen och tar oss mot Dalhalla och den fantastiska föreställningen Jesus Christ Superstar som börjar kl. 21.00.

När föreställningen är slut ses vi vid bussen som tar oss åter till hotellet där det står framdukat vickning i form av kaffe och smörgås.

Fredag:
Efter en god natts sömn står en härlig frukost framdukad åt oss och vi har efter detta möjlighet att ta en promenad i Mora eller kanske besöka relaxavdelningen innan det är dags att åka mot hemorten igen. Beräknad hemkomst ca 22-23.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
16/7BussMora Hotell och SpaMer än 83 795:-Bokas via kontorMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg