Skip to main content

Londonweekend med julshopping, 4 dagar

Följ med oss till underbara London som erbjuder massor av sevärdheter! Big Ben, Towern, Westminster Abbey och Buckingham Palace är bara några exempel! Vi tar er med på en halvdagstur med svensktalande guide för att ni skall få ut det mesta av er resa. Resten av tiden kan ni utnyttja som ni vill, shoppa, museer eller varför inte passa på att gå på en musikal?

Sök resa

Resebeskrivning

Följ med oss till underbara London som erbjuder massor av sevärdheter; Big Ben, Towern, Westminster Abbey och Buckingham Palace är bara några få exempel.
Vi tar er med på en halvdagstur med svensktalande guide för att ni ska få ut det mesta av er resa. Resten av tiden kan ni utnyttja som ni vill, shoppa, museer eller varför inte passa på att gå på en musikal?

Dag 1: Torsdag 26/11
Vi flyger med British Airways från Landvetter till London – Heathrow Airport. Avresa från Landvetter 11.35 och landar på Heathrow kl.12.50. Vi hämtas upp av turistbuss och kör mot centrala London och vårt hotell St Giles Hotel. Hotellet ligger utmärkt i området West End, knappt 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Tottenham Court och shoppinggatan Oxford Street. Kvällen fri för egna aktiviteter.

Dag 2: Fredag 27/11
Efter frukost möter vi upp vår lokalguide och börjar sedan direkt med vår stadsrundtur i med buss, en mycket intressant rundtur med kunnig lokalguide. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter.

Dag 3: Lördag 28/11
Dagen fri för egna aktiviteter. För er som vill åker vi till charmiga Notting Hill, från filmen med samma namn. Här finns Portobello Road med alla sina second-hand butiker och flera antikmarknader.

Dag 4: Söndag 29/11
Förmiddagen fri för sista julklappsshoppingen innan vi åker bussen tillbaka mot flygplatsen. Flyget tillbaka med BA går 15.05 och landar på Landvetter 18.10.

Tips på besöksmål: Harrods fantastiska varuhus, underbart doftande M&M World, promenera i mysiga Hyde Park, förundras över de välgjorda dockorna i Madame Tussauds vaxkabinett, ta en tur med London Eye, ät på någon av de fantastiska restauranger som finns i staden eller gå på någon musikal. Vi hjälper er gärna att boka biljetter till någon musikal eller annan sevärdhet innan avresan! De utflykter som reseledare ordnar under resan ingår i priset men eventuella transporter och entréer tillkommer!

Avresa: 26/11
Pris: 7.350:-
Ingår: Flygresa t/r Landvetter-London Heathrow, transfer flygplats London – hotell t/r, del i dubbelrum med frukost, guidad halvdagstur i London med buss och svensktalande lokalguide samt reseledare med under hela resan.
Tillägg:
Enkelrum 1450:- Kontakta oss för mer information.
 

Flygtider:
26/11 GOT-LHR 11.35-12.50
29/11 LHR-GOT 15.05-18.10

Hotell St Giles
St Giles ligger i området West End i London, knappt 5 minuters promenad från tunnelbanestationen Tottenham Court och shoppinggatan Oxford Street. Till Dominion Theatre är det bara 3 minuters promenad. Hotellet erbjuder 3 restauranger: Sage & Chilli (fusionsrätter från det asiatiska och italienska köket), Hudson’s House Café Lounge Bar samt VQ, ett livfullt 24-timmarskafé och diner.
Till Covent Garden och British Museum är det knappt 10 minuters & och National Gallery ligger knappt 15 minuters promenad bort.
Baren är vanligtvis öppen till sent på kvällen alla dagar i veckan.
De ljusa rummen har dusch, TV samt kaffe- och tekokare som kan användas utan extra kostnad. Alla rum på St Giles är klassiskt inredda och har värdeskåp samt hårtork. Tillgång till internet är tillgänglig mot extra kostnad.

Med reservation för ev. valuta och prisändringar!

Denna resa genomförs genom ett samarbete med Columbusresor! 

www.columbusresor.se Columbus Resor

 

  

 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
26/11St Giles, London67 350:-BokaMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg