Skip to main content

Medelhavskryssning från Venedig, 9 dgr

Nu kan du få chansen att uppleva flera av Medelhavets pärlor på en och samma gång. Vi flyger från Landvetter till Venedig där vi bor en natt innan kryssningen. Sen är det dags att kliva på vårt fina kryssningsfartyg Rhapsody of The Seas för att börja vårt kryssningsäventyr. Under kryssningen varvas dagar till havs med besök i spännande hamnar kring Medelhavet.

 

Sök resa

Resebeskrivning

Dag 1: Flyg till Venedig
Vi flyger till Venedig från Landvetter. Framme väntar en buss på oss för att köra oss till vårt hotell – Hotel Antony Palace i Mestre. Mestre är en förstad till Venedig som ligger på fastlandet.

Dag 2: Ombordstigning
Vi lämnar hotellet på förmiddagen och åker till kryssningsterminalen. Vid ankomsten checkar vi in på Royal Caribbeans kryssningsfartyg, Rhapsody of the Seas och nu väntar en underbar kryssning. När vi kommit ombord äter vi lunch och därefter finns tid att bekanta sig med fartyget innan det är dags för middag. Vi äter tillsammans samma tid och vid samma bord varje kväll under kryssningen – för de som önskar. Man kan även välja att äta egen tid i Bufférestaurangen.

Dag 2-9  Kryssning i Medelhavet
Resrutt Rhapsody of the Seas 28/9
12/9 Venedig 17:00
13/9 Split 09.-18
14/9 Dubrovnik 07-18
15/9 Till Havs
16/9 Santorini 07-18
17/9 Katakolon 08-17
18/9 Till Havs
20/9 Venedig 06.45

Ombord på fartyget finns möjlighet att köpa utflykter för att komma ut och se mer av destinationerna. Det ingår helpension alla dagar ombord, d.v.s. vi har frukost, lunch och middag inkluderat på fartyget. På utflykterna köper vi vår egen lunch, alternativt äter när vi är tillbaka då öppettiderna för lunch ombord är generösa. Det erbjuds en mängd olika aktiviteter ombord, t.ex. tävlingar och underhållning i salongerna eller ute på däck. Kring det fina poolområdet finns gott om solstolar och här sitter vi gärna länge och bara kopplar av. För den som vill hålla sig i form finns ett fint gym där man kan träna och delta i olika klasser. Skönhetsbehandlingar av alla de slag kan bokas i fartygets fina SPA-avdelning. (För behandlingar betalar man extra). På kvällarna visas imponerande shower med professionella artister i fartygets teater och det är unika program varje kväll! Vill vi inte se showen kan vi koppla av i någon av barerna eller på kasinot.

Dag 9: Venedig
Rhapsody of the Seas kommer in tidigt till hamnen men vi äter frukost och lugn och ro innan vi kliver av! Hemresa mot Landvetter under dagen!

Datum: 11/9 2020
Pris: 18.500:- per person
Ingår: Flyg i ekonomiklass t/r, 1 natt på hotell, 7 nätter ombord i insideshytt med helpension, hyttvärd, hamnavgifter, skatter & dricks ombord samt reseledare.

Tillägg:
Enkelhytt/rum 6450:-
Utsideshytt med fönster 2100:-

Flygtider:
11/9 GOT-VCE 10.30-15.20 (Via Frankfurt)
19/9 VCE-GOT 14.30-18.25 (Via Frankfurt)

Övrigt: Vi reserverar oss för ev. valuta, pris & programändringar!

Denna resa genomförs genom ett samarbete med Columbusresor!

www.columbusresor.se Columbus Resor

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
11/9Hotel Antony Palace, Mestre418 500:-BokaMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg