Skip to main content

Mitt Sanna Jag - Sanna Nielsen, Stockholm

Sanna Nielsen är i vår aktuell med showen ”Mitt Sanna jag” på Hamburger Börs i Stockholm. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sannas musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler.

Naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en kväll om utanförskap, kamp, ärlighet och inte minst kärlek. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige absolut bästa musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag. Vi garanterar dig musik och arrangemang och en och annan överraskning som får dig att svepas med i dans, sång och glädje. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare.

Vi tar er upp från västkusten tidig morgon till Stockholm i en av våra bekväma turistbussar, ni får bo på Scandic Continental som ligger utmärkt för den som vill ut och upptäcka staden. Nära och bra till många teatrar och annat nöjesliv! "Mitt Sanna Jag" ses på lördagskvällen kl. 18.00 på Hamburger Börs då även en två rätters middag ingår i biljettpriset. 

Efter frukost på söndagen vänder bussen åter hem mot resp. hemorter.

Sök resa

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
29/3BussScandic Continental43 590:-BokaMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg