Skip to main content

Pappor på prov 9-10/7 2021

Doktor Ljung (Thomas Petersson) står inför sin livs viktigaste dag. Han ska hålla föredrag inför 250 kirurger som rest ifrån hela världen till vackra Kalmar, och hela hans karriär står på spel. På plats är naturligtvis också hans högsta chef och dessutom hans fru. Ingenting får gå fel!

Men bara några minuter innan gästerna anländer får han oväntat besök av Maria som han inte sett på evigheter. De hade en kort passionerad affär för 18 år sen och nu avslöjar hon en oväntad hemlighet: Hon blev gravid efter deras kärleksnatt och födde en son. Nu har sonen fyllt 18, blivit myndig, och fått händerna på informationen att han minsann HAR en pappa vid liv, och som tydligen jobbar som doktor på detta sjukhus. Nu är sonen på väg dit i en desperat jakt på sin pappa. Medan doktor Ljung försöker hålla både sin karriär och sitt äktenskap intakt, virar han in sig i ett nät av galna lögner som blir mer och mer komplicerade att hålla reda på. Till sin hjälp tar han också in sin godtrogne, bäste vän; doktor Johansson (Ola Forssmed) som tvingas hjälpa till i det invecklade kaoset som även inkluderar en misstänksam polis, en livsfarlig översköterska (Sussie Eriksson),en showsugen doktorskollega och en senil gubbe (Andreas Nilsson)vilse på sjukhuset. Farskarusellen snurrar snabbare och snabbare i denna twistfyllda fars av mästaren själv; Ray Cooney, som även skrev fjolårets succé Trassel.

För första gången möts de komiska genierna Thomas Petersson och Ola Forssmed på samma scen, dessutom förstärkta av publikfavoriterna Sussie Eriksson som den pålitliga översköterskan och Andreas Nilsson som den senila gubben samt en stark ensemble. Det här blir en hysterisk skrattfest man inte vill missa, signerad succéregissören Edward af Sillén (Trassel, Rakt ner i Fickan)I rollerna: Thomas Petersson, Ol Forsmed, Sussie Eriksson, Andreas Nilsson, Anki Albertsson, Anna-Karin Palmgren, Tobias Persson, Martin Rydell, Peter Gröning och Hjalmar Freij.

Sök resa

Resebeskrivning

Fredag:
Vi lämnar hemorten fredag morgon och åker mot Kalmar. På vägen dit gör vi ett lite längre stopp där det finns chans att äta sin medhavda lunchkorg.
När vi är framme i Kalmar och vi har checkar in på vårt hotell blir vi serverade eftermiddagsfika. Vi har sedan fri tid att disponera innan vi träffas i hotellets restaurang för att äta en middagsbuffé.
Mätta och belåtna tar vi oss mot Krusenstiernska Teatern och föreställningen Pappor på Prov som börjar kl. 19.00.

Lördag:

Efter en god natts sömn står en härlig frukost framdukad åt oss och vi har efter detta möjlighet att ta en promenad och se sig om i Kalmar innan det är dags att åka mot hemorten igen. Avresa ca kl. 14.00.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
9/7BussClarion Collection Hotell PackhusetMer än 82 450:-BokaMer information

Hotell

Clarion Collection Hotell Packhuset
Clarion Collection Hotell Packhuset
Välkommen till Clarion Collection Hotel Packhuset, ett charmigt Kalmarhotell med oslagbart läge på kajen. Njut av vackra rum och en fantastisk utsikt över Kalmarsund. Och dessutom är frukost, Afternoo...
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg