Skip to main content

Så som i himmelen - The Theatre Göteborg

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med ”Gabriellas sång” från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Välkommen till en stor musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

Sök resa

Resebeskrivning

Vi lämnar hemorten på eftermiddagen och beräknar vara framme i Göteborg kl. 16.30. Bussen släpper av i närheten Gothia Towers där musikalen senare skall ses. Det finns nu tid i Göteborg att gå och äta på valfri restaurang (tips är att ha bokat bord sen innan) alternativt så kan man boka middag via S&S Resor genom ett tillval som vi erbjuder. Läs mer under tillval.

The Theatre öppnar dörrarna kl. 18:30 och musikalen börjar kl. 19.30 och varar i 2 h och 55 min inkl. paus. Bussen står och väntar i närheten av Gothia Towers efter föreställningens slut och kör sedan hemåt igen.

Tillval

Middag på Restaurang Ristoria

Det är valfritt att boka in sig på vår förbokade middag på Restaurang Ristoria som ligger strax intill The Theatre. Det erbjudes en trerätters meny gjord på de bästa ingredienserna från det italienska köket. Besöket avslutas med en kopp kaffe. Priset för detta är 395 kr/pers. Dryck tillkommer.

OBS!! Detta tillval måste beställas före den 15 januari 2020

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
22/5Buss Fullbokad, väntelista1 395:-Bokas via kontorMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg