Skip to main content

Skidresa Val di Sole - Dimaro, Madonna di Campiglio, Folgarida / Marivella

20 - 28 februari 2021. 9 dgr.

Dolomiterna i norra Italienska Alperna är ett av det vackraste bergslandskap i hela världen. Det är en bergskedja, bestående av 18 toppar som reser sig över 3000 meter över havet.
Val di Sole är det mest omfattande skidområdet i västra Trentino och rena paradiset för de som brinner för sagolik alpin skid- och snowboardåkning. Med liftkortet ”Skiarea Campiglio Dolomiti di Brenta” får man tillgång till områdena Madonna di Campiglio, Pinzolo, Folgarida, Marilleva och Peio Fonti. Här finner man över 250 km preparerade pister och 92 moderna liftar! Utflyktsdagen löser man separat liftkort i Passo Tonale och här har vi den längsta nedfarten Presena Glacier – Ponte di Legno i Passo Tonale, över 11 km lång och med en fallhöjd på ca 1 800 meter.

I vinter går vår resa åter ner till de italienska Dolomiterna, närmare bestämt till skidparadiset Val di Sole, ca 6 mil nordväst om Trento. Vi bor med halvpension på Hotel Albergo Dimaro mitt i hjärtat av Val di Sole. Hotellet ligger i Dimaro bara 5 minuter med shuttlebuss från den nya gondolen Daolasa - Val Mastellina, som tar dig direkt till skidbackarna i Folgarida, Marilleva och Madonna di Campiglio. För oss svenskar är Madonna di Campiglio historisk mark, här vann Ingemar Stenmark sin första världscupseger 1974. Denna händelse blev starten på en fantastisk karriär och än idag är detta en av skidkungens absoluta favoritorter. Med sina snösäkra backar och en liftkapacitet på över 31 000 personer/ timma är ”Madonna” internationellt erkänd för sin imponerande skidåkningskapacitet och för sin skönhet.

Liftkort köper ni med fördel genom oss och får dom direkt när vi kommer ned till hotellet så ni kan ge Er ut i backarna så fort som möjligt efter frukost.

Sök resa

Superskirama, Liftkort

Superskirama, Liftkort

Liftkort köper ni genom oss och får dom direkt när vi kommer ned till hotellet så ni kan ge Er ut i backarna så fort som möjligt.

Superskirama
Obegränsat liftkort
                      7 dgr.           6 dgr.
Vuxen          3 828kr        3 487kr       
Junior (född efter 30/11-2004)
                    2 695kr        2 453kr   
Barn (född efter 30/11-2012)
                    1 947kr        1 771kr

1 Barn (född efter 30/11-2012) gratis i förälders sällskap ( max 1 barn/ förälder)

I priset ingår en depositionsavgift som återfås vid återlämning av liftkort i automat eller
kassa.

Resans upplägg

Vi lämnar Sverige på lördag förmiddag och reser ner igenom Tyskland och Österrike. Ankomst Val di Sole söndag morgon, då frukost serveras. Vi stannar till lördag nästkommande vecka och det blir tillfälle till skidåkning på förmiddagen innan vi äter en sen lunch, packar bussen och vänder hemåt ca: kl.17,00. Utcheckning från rummen på hotellet skall ske senast kl. 10,00, bagage kan då ställas i ett  uppehållsrum. Omklädning/dusch finns att tillgå på hotellets Spa avdelning. Hemkomsten är beräknad till söndag eftermiddag. 

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
20/2BussAlbergo DimaroMer än 87 490:-BokaMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg