Skip to main content

Stockholm

Shopping, sevärdheter och avkoppling i vår fina huvudstad, visst låter det härligt! Vad sägs om att avsluta fredagen med musikalen Så som i himmelen?

Vi tar er upp från västkusten tidig morgon till Stockholm i en av våra bekväma turistbussar, ni får bo på Scandic Continental som ligger utmärkt för den som vill ut och upptäcka staden. Nära och bra till många teatrar och annat nöjesliv! 

Fri tid hela helgen att disponera som man själv vill. S&S resor erbjuder ett tillval av musikalbiljetter. På hand just nu har vi Så som i himmelen samt Mitt Sanna Jag men håll utkik - fler kommer!

Efter frukost på söndagen vänder bussen åter hem mot resp. hemorter.

Sök resa

Tillval, Mitt Sanna Jag

Tillval, Mitt Sanna Jag

Sanna Nielsen på Hamburger Börs 2019

Äntligen får Sanna Nielsen göra sin alldeles egna show – ”Mitt Sanna jag”. Det blir en kväll med internationella influenser och mängder med hits av Sanna musikaliska förebilder, så som Fleetwood Mac, Dionne Warwick, Michael Jackson, Crosby Stills Nash & Young, Gladys Knight, Celine Dion, Diana Ross, Bee Gees och många fler.

Men naturligtvis kommer även Sannas största hits och hennes egen historia att fläta samman din upplevelse på Hamburger Börs. Det blir en show och kväll med fest och glädje men även en historia om utanförskap, kamp, ärlighet och massor av kärlek till musiken. Kort och gott en Sanna i en sprudlande innehållsrik show deluxe. Tillsammans med en stor ensemble och några av Sverige främsta musiker, och med stor öppen famn och hjärta, bjuder Nielsen in dig till sitt SANNA jag.

Vi garanterar dig musik och arrangemang och en och annan överraskning som får dig att svepas med i dans, sång och glädje. Allt paketerat, designat och presenterat i en show deluxe av några av Sveriges främsta showmakare.

Som tillval till vår resa kan man köpa till showbiljett till denna färgsprakande show! I priset ingår show och en tvårätters middag!

 

https://www.youtube.com/watch?v=ZkS9Z9fjIaQ

Tillval, Så som i himmelen

Tillval, Så som i himmelen

Sällan har kritikerna och publiken varit mer enade – musikalhistoria har skrivits.

En av svensk filmhistorias mest älskade filmer har blivit hjärtevärmande musikal som får dig att skratta, gråta och sjunga med. Den musikaliska mästaren Fredrik Kempe har komponerat musik som (ihop med ”Gabriellas sång” från filmen) ger nytt liv till Kay Pollaks prisbelönta historia om dirigenten som återvänder till sin barndomsby och tar över den lilla kyrkokören, där han lär känna byns alla färgstarka karaktärer. Med värme och intensitet skildras den resa som påbörjas när vänskapsband knyts, fiendskap uppstår och kärlek börjar spira.

Idel beröm har haglat över musikalen som jämförts med storheter som KRISTINA FRÅN DUVEMÅLA och CHESS. Ensemblen har lovordats för sina skådespelarprestationer, sånginsatser, sin energi och individualitet. I huvudrollerna ser vi musikalvärldens nya och hyllade stjärnskott Philip Jalmelid och Tuva B Larsen, världsstjärnan Malena Ernman, folkkära Morgan Alling/Björn Kjellman (alternerar i rollen)*, musikalstjärnorna och skådespelarna Anders Ekborg, Sara Jangfeldt, Christopher Wollter m fl. Körens övriga sångglada medlemmar gestaltas av bl a Kajsa Reingardt, Rikard Björk, Thérèse Andersson Lewis, Linus Eklund Adolphson m.fl. Allt detta uppbackat av en stor orkester och ensemble, i regi av Markus Virta.

Välkommen till en stor musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

*Björn Kjellman spelar rollen i jan & mars (dock ej 9/3). Morgan Alling spelar rollen i feb & april samt 9 mars.
 

Som tillval till vår resa kan ni välja att köpa till musikalbiljett till föreställningen den 29 mars 2019.

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg