Skip to main content

Tygriket Mark

Med sin unika historia och höga kompetens utgör Mark idag Sveriges textila centrum - Tygriket, med produkter efterfrågade i hela världen. Du finner många lokala aktörer kring inredning, design och hantverk. Vi har valt ut ett axplock av alla butiker som finns att besöka, det blir allt från tyger och garner till inredning och kläder.

Denna resan är ett trevligt sätt att umgås med sina vänner samtidigt som hemmet kanske får något nytt hem till sig - eller varför inte unna sig något nytt fint klädesplagg till sig själv! Samla vänninorna och få en rolig upplevelse tillsammans!

 

 

Sök resa

Resebeskrivning

Resan startar från hemorten på morgonen och färden går upp till Kinna, där vi inleder med ett besök på Kofraboden, Kinnagarn och Skroten.

Därefter åker vi ett kort stycke till Visko, som är en jättestor butik. Där finns skor och väskor mm i ett mycket stort urval.

Nästa stopp blir på Ludvig Svensson/Pälle Vävare, där finns bädd, bad och textilier för hemmet. Välkända varumärken till bra priser.

Lunch intas sedan i vackra omgivningar på Marks Golfrestaurang.

Mätta och belåtna åker vi vidare till Fritsla, där vi inleder med ett besök på Fritsla tyglager, där finns förutom tyg, heminredning av olika slag, möbler, mattor, prydnadssaker, porslin och mycket mycket mera.

I Fritsla ligger även en fabriksbutik, Trivselkort, som öppnar upp för oss, en butik översållad med vykort och gratulationskort av alla de slag. 

Från Fritsla går resan sedan till Hyssna och butiken ”Blommigt och Prickigt”, ett ställe där det finns något för alla. Där finns växter både för utom- och inomhus, inredning och kläder och ett mysigt bageri/kafé. Där finns möjlighet att avsluta dagen med en god fika för den som vill.

Från Hyssna går resan sedan tillbaka till respektive hemorter.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortHotellLediga platserFrån pris
3/4Buss Mer än 8485:-BokaMer information
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg