Skip to main content

Änglagård, Oscars Stockholm 2023

Höstens stora musikalupplevelse – en påkostad och hjärtevärmande föreställning fylld av skratt, tårar, kärlek, dans och sång!

I Änglagård återförenas Sveriges stora musikalstjärnor Tommy Körberg och Helen Sjöholm. Helen gestaltar byns matriark, Rut Flogfält, som har precis allt att förlora på att Fanny dyker upp i Yxared – i motsats till Tommy Körbergs karaktär Gottfrid Pettersson vars stillsamma ungkarlstillvaro med brodern Ivar (Gustav Levin) blommar upp när det färgstarka paret dyker in i deras liv. Som Fanny Zander ser vi Tuva B Larsen, som gjorde sitt bejublade genombrott i Sverige som den kvinnliga huvudrollen i succémusikalen Så som i himmelen. Zac, Fannys färgstarka följeslagare, spelas av Lindy Larsson som tidigt i karriären medverkade i filmen Änglagård – tredje gången gillt från 2010 och har sen dess setts på Sveriges stora opera- och teaterscener samt utomlands där han de senaste åren varit anställd vid Maxim Gorki Theater i Berlin. Vi ser också erfarna musikalartister och folkkära skådespelare såsom Fredrik Lycke, Sofia Pekkari, Per Svensson, en stor ensemble och en tolv-mannaorkester under ledning av Johan Siberg.

Fredrik Kempe är tillbaka som kompositör och Edward af Sillén som manusförfattare, denna gång tillsammans med Daniel Réhn. Edward står också för regin.

Missa inte den fantastiska trailer här!

 

Resans upplägg.

Dag 1.

Vi åker från hemorten på morgonen och stannar på Rasta Ulricehamn för frukoststopp. därefter fortsätter vi mot Stockholm och med ett andra stopp beräknas vi ankomma vid 16 tiden.
Teater är på gångavstånd från hotellet och alla tar sig dit själva och föreställningen börjar kl. 19,30.

Dag 2.

Vi får egen tid och hittar på vad vi vill och känner för. kanske teater en andra gång?
Biljetter finns till Moulin Rouge på China teatern för de som vill lägga till detta.

Dag 3.

Vi äter frukost och checkar ut lastar bussen och tar oss hemöver.
Beräknad hemkomst 17-19,00.

Sök resa
Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg