Skip to main content

I love Arvingarna, Kajskjul 8, Göteborg

Succéföreställningen I love Arvingarna kommer tillbaka i vår! 

I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Följ med på Arvingarnas musikaliska resa tillsammans med fansen, från tonårsrummet med idolposters och signerade vinylskivor till dansbanor, konserter, allsånger och minnen för livet.

En musikalisk berättelse ur ett nytt perspektiv, med låtarna – Arvingarnas signum och DNA. Ett soundtrack till livet som skänker glädje och tröst, som får hjärtat att bulta.

Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band!

I love Arvingarna är en krogshow sett ur fansens ögon, full med nostalgi, sång, glädje och fest. Det är en show med stort hjärta. En musikalisk berättelse med låtarna som är Arvingarnas signum och DNA. Regissör är ingen mindre än Hans Marklund. På scen får de förstärkning av blås, trummor och sång.

Det blir en minnesvärd kväll för dig som har följt Arvingarna genom alla år och för dig som precis har upptäckt musiken, stämsången och refrängerna.

Arvingarna är tillbaka hetare än någonsin och de slutar aldrig att överraska. Välkommen till en helkväll för fansen, om fansen och deras kärlek till ett av Sveriges bästa band.

Regi: Hans Marklund Han är regissören bakom succéer som Melodifestivalen, Allsång på Skansen, R.E.A, QX-galan och Secret Singer. Han har även koreograferat en mängd filmer och föreställningar och författat TV-manus, texter och monologer till oräkneliga.

Kvällens meny:

FÖRRÄTT.
ROSTAD BLOMKÅLSOPPA MED PROSECCO
Vi inleder kvällen med en rostad blomkålssoppa smaksatt med prosecco och parmesan. Soppan toppas med pestorostade krutonger. Till detta serveras ett nybakat bröd och vispat smör.

VARMRÄTT.
UNGSBAKAT NÖTINNANLÅR MED POTATIS- OCH MOROTSKAKA
Varmrätten är ett smakfullt samspel mellan ugnsbakat nötinnanlår, krämig madeirasås och en välsmakande potatis- och morotskaka. En ragu på vårprimörer fulländar rätten.

Kvällens vegetariska alternativ är en rödbets- och soyafärsbiff som serveras med samma goda tillbehör: potatis- och morotskaka, krämig madeirasås och en ragu på vårprimörer.

EFTERRÄTT.
VITCHOCKLAD- OCH HALLON PANNACOTTA
Vad vore en helkväll utan en söt avslutning? Vad sägs om en Pannacotta på vitchoklad och hallon? Inget att tveka på.

 

Sök resa

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg