Skip to main content

Skidresa Bad Gastein med buss 9 dagar

15 - 23/2 2025. 30-års jubileum!!

Vår återkommande resa till BadGastein går självklart åter iväg 2025! 30-års jubileum för denna resa!!

Bad Gastein är som hämtat ur en film. Under en alpresa hit får du uppleva en gammal exklusiv kurort, makalöst vackert beläget i en dramatisk ravin omgiven av mäktiga berg och palatslika byggnader.

Den charmiga orten Bad Gastein ligger på 1 002 meters höjd mitt i nationalparken Hohe Tauern, i hjärtat av Salzburger Land. Ett av kur- och skidortens landmärken är vattenfallet "Gasteiner Wasserfall", som med en imponerande fallhöjd på ca 200 meter har inspirerat både konstnärer och diktare, och som vintertid är en populär plats för isklättring. Här kan din vinterdröm bli sann! Det breda utbudet av sport- och fritidsaktiviteter i kombination med kur- och wellnessutbud garanterar dig en unik semesterupplevelse.

Redan 1958 arrangerades alpina skid-VM på berget Graukogel. Värd att nämna är den inglasade förbindelsetunneln, som leder till bergbanans dalstation och det futuristiskt designade kurbadet med klippor. Oavsett om du är skidåkare, snowboardåkare, längdskidåkare eller bara vill ha en stunds avkoppling – i denna unika ort finns något för alla!

Skidresor till Bad Gastein innebär en av Europas högsta fallhöjder.

Området sträcker sig från 1100 m.ö.h till 2700 och här finns skidåkning för alla; från nybörjare till riktigt fina offpist-möjligheter och härliga carvinglöpor. Här bjuds på natursköna omgivningar I nationalparken Hohe Tauern och över 200 kilometer pist. Under de senaste åren har man investerat miljoner I nya liftar och backar, därför är systemet hypermodernt och lättframkomligt. Gasteindalen är 40 kilometer lång och inkluderar fem självständiga skidområden, där de mest populära är Bad Gastein, Dorf Gastein och Sport Gastein.

Liftkort går att beställa som tillval på Er resa, förlorat kort kan då ersättas när en gruppbokning har gjorts.

Sök resa

Dagsprogram

Vi lämnar Sverige på lördag förmiddag och reser ner genom Tyskland. Vi stannar för frukost vid gränsen till Österrike, vilket alla står för själv. Ankomst till Bad Gastein på söndag förmiddag.

Varje kväll bokar vi bord på olika restauranger och det är upp till var och en om man vill ansluta sig till gruppen för att gå ut och äta, på egen bekostnad, eller ordna detta på egen hand.

Vi njuter av härliga dagar i skidbackarna fram till lördag nästkommande vecka med möjlighet till skidåkning fram till eftermiddag. lördag hemresedagen lastar vi bussen kl. 10,00 med det vi inte behöver för skidåkning. Omklädning/ dusch efter skidåkning görs i Felsentherme vilket ingår i resans pris. avresa ca: 16,00 och hemkomsten är beräknad till söndag eftermiddag.

 

 

 

.

 

Liftkort Ski amadé

Liftkort Ski amadé

Liftkort går att beställa som tillval på Er resa.

Betalas vid slutbetalning. Ej återbetalningsbart.

Förlorat kort kan ersättas då gruppbokning har gjorts.

Priser nedan avser 2024, Nya priser kommer hösten 2024.

Dagar   6 7
vuxen födda före 2004  4 187kr  4 660 kr
ungdom 2005-2007  3 140 kr  3 465 kr
barn 2008-  2 095 kr   2 310 kr

 

 

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg