Skip to main content

Hotel Seminaris

Välkommen till Seminaris Hotel Luneburg! Det här hotellet blir som ditt "andra hem" när du besöker Luneburg och erbjuder många bekvämligheter som är framtagna för att ge dig en bättre vistelse.

Gäster som bor på Seminaris Hotel Luneburg kan besöka Alte Raths-Apotheke (1,0 km) och St. Nicolai Kirche (1,4 km), några av Luneburgs främsta sevärdheter.

Seminaris Hotel Luneburg är ett hotell med minibar på rummen, och du kan enkelt hålla dig uppkopplad tack vare kostnadsfritt wifi.

Det här hotellet har en reception som är öppen dygnet runt, rumservice och bagageförvaring. Dessutom har gäster tillgång till en bastu och frukost, vilket har gjort det här till ett populärt val bland resenärer på besök i Luneburg. För gäster med bil finns parkeringsgarage tillgänglig.

Resenärer som är på jakt efter tapas kan bege sig till Sa Bacca. Annars kan du kolla in en italiensk restaurang som L'Osteria, Da Salvo eller Ristorante Buona Sera Italiano.

Luneburg är även hem åt Historisches Lueneburger Rathaus, en populär regeringsbyggnad som ligger relativt nära Seminaris Hotel Luneburg.

Seminaris Hotel Luneburg ser till att det bästa av Luneburg finns nära till hands, vilket gör att din vistelse blir både avslappnande och trevlig.

Sök resa

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg