Skip to main content

Novum hotel Aldea

Novum Hotel Aldea Berlin Centrum är ett utmärkt val för resenärer som besöker Berlin, och erbjuder en tyst miljö samt många användbara bekvämligheter som är framtagna för att ge dig en bättre vistelse.

Närliggande sevärdheter som Förintelsemonumentet (Monument över Europas mördade judar) (2,2 km) och Brandenburger Tor (2,4 km) gör Novum Hotel Aldea Berlin Centrum till ett fantastiskt ställe att bo på under ett besök i Berlin.

Novum Hotel Aldea Berlin Centrum erbjuder gäster en mängd olika bekvämligheter som plattskärms-tv, och tack vare kostnadsfritt wifi är det enkelt att använda internet.

Det här hotellet har en reception som är öppen dygnet runt och bagageförvaring för att göra din vistelse ännu trevligare. Här finns även frukost. Gäster som kommer med bil har tillgång till privat betalparkering på plats.

När du besöker Berlin kanske du vill prova räkor på någon av de närliggande restaurangerna, till exempel Monsieur Vuong, Transit Restaurant eller Marjellchen.

Och det bästa av allt är att Novum Hotel Aldea Berlin Centrum gör det enkelt att uppleva många fantastiska sevärdheter i Berlin som Förbundsdagen, Deutscher Bundestag och Bundeskanzleramt, som är några populära regeringsbyggnader.

Ha så trevligt i Berlin!

Sök resa

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg