Skip to main content

Vinfest Bordershop

Vinfestival på Bordershop, 45 platser & 100 kg per person.

BorderShop Puttgarden öppnar dörrarna för första gången till en fantastisk Vinfestival BorderShop Puttgarden på däck 5 och 6.
Här får ni bland annat möjlighet att smaka på ett hav av utsökta viner samt utöka era horisonter vid stånd med sortiment från hela världen. Se också fram emot extra bra erbjudanden på ett brett urval av smakfulla viner – och gör er redo för sommarens fester och mysiga kvällar på terrassen.

"Vi är glada över att välkomna den folkkäre floristen och trädgårdsprofilen Karl Fredrik Gustafsson till BorderShop Puttgardens första Vinfestival den 3-4 maj. Upptäck förtrollningen av Karl Fredriks utsökta viner, smaka på unika druvor och lär dig om konsten att para vin med olika smaker 🍇 Upplev även skönheten och konstnärligheten i hans blomsterarrangemang när Karl Fredrik förgylla Vinfestivalen med en fantastisk blomsterutställning 💐"

Vi avgår från våra uppsamlingsorter och åker via Helsingborg-Helsingör & Rödby-Puttgarden ( tryck på den lilla pilen före datumet för avresetider).

Vi stannar i 3 timmar på Bordershop för att få tid till både Vinprovningar & shopping.

Max 100 kg shoppingvikt per resenär.Resan går via Öresundsbron (alt. Hb-Hö t.o.r ) & Rödby-Puttgarden t.o.r.

Vi tillåter EJ väskor, tex dramatenväskor och resväskor att packa i. Packa i kartonger som finns i butikerna och som skall kunna stängas utan att flaskor sticker upp.

Alla kollin SKALL vara märkta med för-, efter-namn & påstigningsort på resenär väl synligt.

OBS! Pass eller internationellt id är obligatoriskt. Körkort är EJ giltig legitimation i Danmark eller Tyskland.

Vi att säljer extra lastvikt per person istället för extra platser för att kunna ha rätt antal resenärer och vikter på bussen.

Om införelseregler kan ni läsa här.

Sök resa

Karta

Kontakta oss
(jour för akuta ärenden, tryck 1)
Öppet:
  • tisdag - torsdag
    09.00 - 12.00
Adress:
S&S-resor
Göteborgsvägen 108
311 33 Falkenberg